Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πανελλάδικές 2015: Στο μηχανογραφικό κανονικά οι Αστυνομικές και Στρατιωτικές Σχολές


Για φέτος 2014-2015 οι εξετάσεις εισαγωγής ιδιωτών στη Σχολή Αστυφυλάκων και στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας θα πραγματοποιηθούν κανονικά και οι επιτυχόντες θα εγγραφούν στις οικείες σχολές το 2017.

Φέτος θα εγγραφούν στις Σχολές Αστυφυλάκων και στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας οι εππιτυχόντες του 2013 και του χρόνου οι επιτυχόντες του 2014, κτλ. Σταδιακά θα απορροφηθούν όλοι οι επιτυχόντες σύμφωνα με την Τομεάρχης των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου.

Σε ό,τι αφορά τις διαδικασίες επιλογής για τους υποψηφίους των Σχολών της Αστυνομικής Ακαδημίας, προϋπόθεση είναι ο υποψήφιος να έχει κριθεί ικανός για τις Σχολές αυτές κατά τις προκαταρκτικές εξετάσεις που διενεργούνται για το σκοπό αυτό από τις ίδιες τις Σχολές σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

Η σχετική προκήρυξη, που περιγράφονται τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και η διαδικασία των προκαταρκτικών εξετάσεων, ανακοινώνεται από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Επίσης οι υποψήφιοι για τις Στρατιωτικές Σχολές θα διεξαχθούν κανονικά μέσω Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Δύο Σχολές δεν θα είναι στο Μηχανογραφικό

Για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 η Στρατιωτική Σχολή Ιπτάμενων Ραδιοναυτίλων (ΣΙΡ) και το Τμήμα Ελεγκτών Αεράμυνας της Σχολής Ικάρων δεν θα δεχθούν εισακτέους. Άρα οι δύο ανωτέρω σχολές δεν θα υπάρχουν στο μηχανογραφικό δελτίο του 2015.

Πηγή: e-dimosio.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)