Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Τέρενς Κουίκ στη Λαμία, οι ΑΝΕΛ θα είναι μέσα στη βουλή, ρυθμιστές των πολιτικών πραγμάτων

topic_5423Στη πόλη της Λαμίας βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο της Επικρατείας των ΑΝΕΛ, Τέρενς Κουίκ  ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ για να παρουσιάσει τις θέσεις του κόμματος, για τις εκλογές της 25ης Γενάρη αλλά και   τους υποψηφίους βουλευτές των ΑΝΕΛ στην Φθιώτιδα.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου ο κ. Κουίκ εξέφρασε τη βεβαιότητά του  ότι τη Κυριακή  ο πολιτικός βίος της παρέας των πολιτικών του μνημονίου τελειώνει και οι ΑΝΕΛ θα είναι μέσα στη βουλή  ρυθμιστές των πολιτικών πραγμάτων, παρά τον  λυσσαλέο πόλεμο που δέχτηκαν από τα κόμματα του μνημονίου αλλά και τα κατεστημένα ΜΜΕ. Στη συνέχεια αναφέρθηκε εκτενώς στις πολιτικές εξελίξεις και επιτέθηκε στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για την καταστροφική πολιτική που εφάρμοσε  ως πρωθυπουργός τα τελευταία 2,5 χρόνια αλλά για τη στρατηγική  κινδυνολογίας που ακολουθεί τις τελευταίες ημέρες.
Παράλληλα όμως, μίλησε για τις κόκκινες γραμμές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στα θέματα της εκκλησίας, των εθνικών θεμάτων, του μεταναστευτικού και του φορολογικού, σε περίπτωση συγκυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Βάλτε δίπλα τον ελεγκτή του» . Όσον αφορά  το οικονομικό πρόγραμμά των ΑΝΕΛ, ο κ. Κουίκ τόνισε τη προτεραιότητα στην φορολογική ελάφρυνση και τη ρύθμιση των κόκκινων δανείων του επιχειρηματικού κόσμου αλλά και των Ελλήνων πολιτών.
ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ

ΑΓΑΠΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΔΕΛΗΚΟΥΡΑ ΧΑΡΟΥΛΑ
ΜΙΧΑΛΙΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΤΣΑΠΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ
ΧΕΙΜΑΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
DSC_0298
altpressfthiotida.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)