Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σωσίβιο 1,3 εκατ. ευρώ για τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Λαμίας ανακοίνωσε ο Χρήστος Σταϊκούρας

2015-01-02 16:21
Διαβάστε το σχετικό δελτίου τύπου από το γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών και Βουλευτή Φθιώτιδας κ. Χρήστου Σταϊκούρα.
«Ολοκληρώθηκε σήμερα, από την Επιτροπή Ειδικών Εκκαθαρίσεων της Τράπεζας της Ελλάδος, η έγκριση της συμφωνίας μεταξύ του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λαμίας και των Τραπεζών (Τράπεζα Πειραιώς και Αγροτική υπό Ειδική Εκκαθάριση Τράπεζα), κατόπιν αιτήματος το οποίο είχε υποβληθεί.
Η συμφωνία προβλέπει σχέδιο βελτίωσης της βιωσιμότητας του Συνεταιρισμού.
Σχέδιο βελτίωσης, το οποίο περιλαμβάνει τη ρύθμιση και ανακατανομή εξασφαλίσεων υφιστάμενων δανείων, τη λειτουργική αναδιάρθρωση του Συνεταιρισμού και νέα χρηματοδότηση ύψους 1,3 εκατ. ευρώ από την Τράπεζα Πειραιώς.
Συνεπώς, η προσπάθεια που καταβλήθηκε, τους τελευταίους μήνες, από κοινού με τη Διοίκηση του Συνεταιρισμού, και κυρίως τους εργαζόμενους, απέδωσε.
Ο Συνεταιρισμός των Αγροτών της Λαμίας μπαίνει πλέον σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης.

Διαβάστε περισσότερα: http://spercheios.webnode.gr/news/%cf%83%cf%89%cf%83%ce%af%ce%b2%ce%b9%ce%bf-1%2c3-%ce%b5%ce%ba%ce%b1%cf%84-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%8e-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b1%ce%b3%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9%cf%81/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)