Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΚΕΔΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΟΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΣΠΑ, ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ο εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας  των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ και η Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης Σταυρούλα Ξουλίδου, συναντήθηκαν  σήμερα στα γραφεία  του Κινήματος στη Βουλή με το Προεδρείο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, με επικεφαλής τον Πρόεδρό του Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη.

Έθεσαν ζητήματα σχετιζόμενα με την κατανομή των κονδυλίων του ΕΣΠΑ, τα χρέη των σημερινών δημοτικών αρχών που έχουν κληρονομήσει από δημοτικές επιχειρήσεις του παρελθόντος και θέματα σχετιζόμενα με τις  λειτουργικές δαπάνες Αντιδημάρχων και Δημοτικών συμβούλων για τις μετακινήσεις τους και την άσκηση των καθηκόντων τους.

Ο Τέρενς Κουίκ απάντησε, ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τις θέσεις της ΚΕΔΕ για τα κονδύλια του ΕΣΠΑ που πρέπει να διαχωριστούν σε δημοτικά και διαδημοτικά και υπογράμμισε, ότι στο θέμα των χρεών αμαρτωλών δημοτικών επιχειρήσεων, δεν πρέπει οι σημερινές Δημοτικές αρχές να δείξουν την παραμικρή ανοχή, αποστέλλοντας στον Εισαγγελέα όλους τους φακέλους που τους έχουν αποδώσει οι ορκωτοί λογιστές.

Τέλος, ζήτησε τη στήριξη της ΚΕΔΕ στην ανασυγκρότηση του «Καλλικράτη» σε μεγάλα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου, όπου υπάρχει σοβαρό πρόβλημα διοίκησης, όπως και στην περιοχή της Θράκης, όπου εκεί ο «Καλλικράτης» του Ραγκούση δημιούργησε σοβαρά εθνικά ζητήματα.    

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)