Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Από κακούργημα σε πλημμέλημα για την συντοπίτισσά μας &10 μήνες με αναστολή για την κατηγορία παραχάραξης νομισμάτων

5Faros510 μήνες με αναστολή για την κατηγορία της παραχάραξης νομισμάτων και διάθεσης στην αγορά πλαστών χαρτονομισμάτων είναι η ποινή που πέτυχε στο Εφετείο Λαμίας  50χρονη από τον Δήμο Μώλου-Αγ. Κων/νου που είχε κατηγορηθεί πριν 3 χρόνια.
Τον Απρίλη του 2011 η 50χρονη σήμερα γυναίκα είχε συλληφθεί να επιχειρεί αγορές σε κατάστημα της Λαμίας με πλαστό  50ευρω.Μετά την σύλληψή της οι αστυνομικοί βρήκαν επιμελώς κρυμμένα στην κάλτσα της και στο σημειωματάριό της: 17 πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, 9 πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ και δύο πλαστά χαρτονομίσματα των 10 ευρώ.
Στη συνέχεια και σε έρευνα που έγινε στο Δημοτικό Διαμέρισμα που κατοικεί με την οικογένειά της βρέθηκε  το εκτυπωτικό μηχάνημα που χρησιμοποιούσε και μάλιστα βρέθηκε στην εκκλησία στην οποία ήταν νεοκόρα  ενώ ο γιός της ετοιμαζόταν να χειροτονηθεί παπάς. Οι άνδρες της Ασφάλειας Λαμίας σύμφωνα με το ρεπορτάζ εκείνων των ημερών έπεφταν από έκπληξη σε έκπληξη ξετυλίγοντας το κουβάρι της υπόθεσης. Γιατί δεν ήταν μόνο ο εκτυπωτής που βρέθηκε στην εκκλησία αλλά και η ιδιότητα του συζύγου (συνταξιούχος  αστυνομικός).
Η γυναίκα είχε αναλάβει  όλη την ευθύνη για να μην κατηγορηθεί κανένα άλλο μέλος της οικογένειάς της. Στο 3μελες εφετείο κακουργημάτων όπου εκδικάστηκε σήμερα η υπόθεσή της σε δεύτερο βαθμό άλλαξε η κατηγορία από κακούργημα σε πλημμέλημα και η απόφαση ήταν πολύ ευνοϊκή για την ίδια με 10 μήνες φυλάκιση και αυτό με αναστολή.
Lamiafm1

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)