Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο σκύλος απέτρεψε ληστεία χθές στο χωριό μας. Πυκνώνουν τα κρούσματα εξαπάτησης ηλικιωμένων.

Ο σκύλος απέτρεψε  ληστεία χθές στο χωριό μας.

Πυκνώνουν τα κρούσματα εξαπάτησης ηλικιωμένων.

Άλλη μια ηλικιωμένη γυναίκα έπεσε θύμα εξαπάτησης από επιτήδειους χθες το μεσημέρι στο χωριό μας. Το παρ' ολίγον θύμα δέχτηκε επίσκεψη, χθες το μεσημέρι στο σπίτι της, από δύο αλλοδαπούς ,οι οποίοι ισχυρίστηκαν πως τους είχε στείλει ο γιος της για να κάνουν κάποιες εργασίες. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, ο ένας εκ των δύο αλλοδαπών, ανέβηκε στον επάνω όροφο όπου την στιγμή που προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα άκουσε  τα γαβγίσματα του σκύλου και τράπηκε σε φυγή ,χωρίς να κλέψει οτιδήποτε.
Άλλη μια περίπτωση εξαπάτησης ηλικιωμένων από επιτήδειους, οι οποίοι με διάφορες προφάσεις καταφέρνουν και  αποσπούν χρηματικά ποσά.
Η Αστυνομία συνιστά σε περίπτωση που γίνει αντιληπτή προσπάθεια ή απόπειρα εξαπάτησης να ενημερώνονται άμεσα οι αστυνομικές υπηρεσίες

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα δρομολόγια για τα πανέμορφα Λιχαδονήσια από 18/6/2016 (Ώρες-Τιμές)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Ευρωσιναϊτικό Κέντρο του Ιδρύματος Όρους Σινά (ΙΟΣ) της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης Σινά, στην Τραγάνα Λοκρίδος.(φωτο)