Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πρόεδρος ΤΕΙ Στερεάς: Η συκοφαντική δυσφήμιση απέτυχε….

proedros-tei-lamias-347x176
Μετά από μια πρωτοφανή και οργανωμένη επίθεση που δέχτηκε το νεοσύστατο Ανώτατο Τεχνολογικό  Ίδρυμα Στερεάς Ελλάδας επικράτησαν οι δημοκρατικές διαδικασίες.
Η συκοφαντική δυσφήμιση που δέχτηκε ο Πρύτανης /Πρόεδρος του Ιδρύματος και μάλιστα 15 περίπου μέρες πριν τις εκλογές απέτυχε.
Οι Πρυτάνεις/Πρόεδροι των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων εκλέγονται μόνο από τους καθηγητές των Ιδρυμάτων αυτών. Δεν διορίζονται από κανέναν.
Οι καθηγητές–ακαδημαϊκοί δάσκαλοι αντιλήφθηκαν τι ακριβώς επιχειρήθηκε και αντέδρασαν Σωστά. Χθεςμετά από εκλογές, τηρώντας τις νόμιμες διαδικασίες, εκλέχτηκε Πρύτανης/Πρόεδρος, ο 1ος Πρύτανης/Πρόεδρος του νέου ΤΕΙ Στερεάς, ο καθηγητής Ντίνος Αναστασίου.
Το νεοσύστατο ΤΕΙ Στερεάς ,στα σπάργανα ακόμα ,παρόλα τα προβλήματα που “κληρονόμησε”και αντιμετωπίζει θα προχωρήσει και θα μεγαλουργήσειστους τομείς της εκπαίδευσης, της έρευνας και της καινοτομίαςκαι καλούμε το Υπουργείο Παιδείας να σκύψει να δει και να συνδράμει αυτή την προσπάθεια και πορεία του Ιδρύματος.
Όποιος προσπαθήσει να ανακόψει την πορεία του ΤΕΙ θα βρει αντιμέτωπους όλη την Ακαδημαϊκή Κοινότητα,όλα τα ΤΕΙ της χώρας,όλο το Λαό της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και οσονούπω το εκλογικό Σώμα της χώρας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)