Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τελευταία προειδοποίηση Κουτρουμάνου για τις δηλώσεις κατά των διαιτητών

Την Τετάρτη 8/10/2014 (16.00) η 4η αγωνιστική για την Α'κατηγορία Φθιώτιδας

ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ-ΜΩΛΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΞΑΡΧΑΣ (ΤΣΟΥΚΝΙΔΑΣ-ΚΑΝΤΖΑΡΗΣ ΚΩΝ.)


epsf55Για μία ακόμη φορά ο πρόεδρος της ΕΠΣ Φθιώτιδας Δημήτρης Κουτρουμάνος ξεκαθάρισε ότι απαγορεύονται οι δημόσιες δηλώσεις από παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές σε βάρος των διαιτητών.

Όπως τόνισε ο κ. Κουτρουμάνος οι παράγοντες των σωματείων που νιώθουν ότι αδικήθηκαν μπορούν να παραστούν κάθε Δευτέρα στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών και να εκθέσουν τις απόψεις τους, όπως και στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. της Ένωσης.
Αφορμή για τα παραπάνω στάθηκαν τα πρόσφατα περιστατικά που συνέβησαν στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας με τους προπονητές του Ευρυτανικού Λαμίας Τάκη Μπατζελή και του Παγκρατιακού Κώστα Τσαπραζλή οι οποίοι καταφέρθηκαν κατά διαιτητών μετά από παιχνίδια των ομάδων τους.
Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των δύο σωματείων, ο Θανάσης Καρκάνης από την ομάδα των Ευρυτάνων και ο Νίκος Τσιγκόλης από το Παγκράτι. Δ όθηκαν οι απαραίτητες διευκρινίσεις-συστάσεις με τον πρόεδρο της Ένωσης να δηλώνει αποφασισμένος στη συνέχεια, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, να προχωρήσει σε εξοντωτικές ποινές.
Νέες ημερομηνίες
Το Δ.Σ. της Ένωσης μετά την αναβολή των πρωταθλημάτων με την γνωστή απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού , όρισε την 4η αγωνιστική της Α' κατηγορίας για την Τετάρτη 8 Οκτώβρη και την 5η για το Σάββατο 11 του μήνα.
Από κει και πέρα όλες οι αγωνιστικές (όπως έγραψε από την πρώτη στιγμή η efthia.gr) πάνε ένα Σάββατο πίσω, με τον α' γύρο του πρωταθλήματος να ολοκληρώνεται το Σάββατο 27 Δεκέμβρη.
Πάντως ο κ. Κουτρουμάνος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να προγραμματιστούν κι άλλες Τετάρτες στην Α' κατηγορία, ειδικά αν υπάρξουν νέες αναβολές στο πρόγραμμα από οποιαδήποτε αιτία.
Το ίδιο ισχύει και για τη Β' κατηγορία ο α' γύρος της οποίας θα ολοκληρωθεί το Σαββατοκύριακο 20-21 Δεκέμβρη.
Επίσης έγινε γνωστό ότι οι διαιτητικές τριάδες που είχαν ανακοινωθεί για τα ματς της Α' κατηγορίας, που ήταν να γίνουν την Τετάρτη 1 Οκτώβρη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, ισχύουν κανονικά για την ερχόμενη Τετάρτη 8 του μήνα.
Να θυμηθούμε τα παιχνίδια και τους διαιτητές τους (σε παρένθεση τα αντίστοιχα περσινά σκορ):
Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (4η αγων.)
Τετάρτη 8/10/2014 (16.00)
ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ-ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΦΛΕΡΟΣ (ΣΚΑΡΛΑΣ-ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ)
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ-ΠΑΓΚΡΑΤΙΑΚΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ (ΚΟΝΤΟΣ-ΠΑΤΑΓΙΑΣ)
ΑΤΑΛΑΝΤΗ-ΑΡΧΑΝΙ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΟΒΑΡΑΣ (ΛΙΤΟΣΕΛΙΤΗΣ-ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ –ΝΕΟ ΚΡΙΚΕΛΛΟ (1-0) (Γηπ. Γαλανέϊκων)
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΛΟΥΝΑΣ (ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΟΣ –ΚΑΚΛΗ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ)
ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ- ΜΑΛΕΣΙΝΑ 2008 (0-0)
ΣΠΥΡΟΣ ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ (ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΛ.-ΚΟΜΗΤΗΣ)
ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ-ΚΗΦΙΣΣΟΣ Κ. ΤΙΘΟΡΕΑΣ (4-1)
ΑΝΕΣΤΗΣ ΔΟΥΔΟΥΜΗΣ (ΔΟΣΚΟΡΗΣ-ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ)
ΕΝΩΣΗ 2010-ΣΤΥΛΙΔΑ (2-3) (Γηπ. Μακρακώμης)
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΣΩΝΗΣ (ΚΑΝΤΖΑΡΗΣ ΦΙΛ.-ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ)
ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ-ΜΩΛΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΞΑΡΧΑΣ (ΤΣΟΥΚΝΙΔΑΣ-ΚΑΝΤΖΑΡΗΣ ΚΩΝ.)
*** Δεν γίνεται ο αγώνας Αχιλλέας Δομοκού-Καλαπόδι
Επιστρέφει στην έδρα του ο Παγκρατιακός
Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών στο γήπεδο «Αλ. Παπαγεωργίου» των Καλυβίων, ο Παγκρατιακός επιστρέφει στο συγκεκριμένο γήπεδο, όπου θα δίνει στο εξής τους εντός έδρας αγώνες του.
Αποκλεισμός Αχιλλέα Δομοκού
Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Φθιώτιδας που συνεδρίασε χθες βράδυ αποφασίστηκε ο αποκλεισμός του Αχιλλέα Δομοκού από το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας, μετά τη μη καθοδό του σε τρεις αγώνες πρωταθλήματος.
Έτσι η ομάδα του Δομοκού, βάσει του ΚΑΠ θα ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα με -6 βαθμούς βάσει του ΚΑΠ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)