Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Μπακογιάννης: Υπάρχει ελπίδα
Κατάμεστη για μία ακόμη φορά η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην οδό Αινιάνων στη Λαμία, για την ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου.
ΝΕΟΣ Περιφερειάρχης ο Κώστας Μπακογιάννης με την ιδέα του «αλλάζουμε στην καρδιά της Ελλάδας», όπως ήταν και το όνομα του συνδυασμού του που κέρδισε στις εκλογές του περασμένου Μαΐου.
Σύμβουλοι, συγγενείς και φίλοι και από του ςπέντε νομούς της Στερεάς, κατέκλυσαν την αίθουσα για την τελετή ορκωμοσίας όπου πρωτοστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Ελλάδας και όλοι οι Μητροπολίτες Φθιώτιδας, Θηβών, Χαλκίδος, Καρπενησίου και Φωκίδος.
Κάλεσμα ελπίδας απηύθυνε ο κ. Μπακογιάννης που ανέφερε ότι περπάτησε από άκρη σε άκρη την περιφέρεια, μαθαίνοντας τα πολλά και διαφορετικά της προβλήματα. ¨ Είμαστε η ελπίδα της τελευταίας γενιάς και θα κάνουμε τα πάντα για να μηνπροδώσουμε την εμπιστοσύνη τους¨, είπε ο κ. Μπακογιάννης για να προσθέσει ¨Αυτά που μας ενώνουν είναι πολλά περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν¨
Δεν παραβρέθηκε τελικά στην τελετή ορκωμοσίας του γιου της, η Ντόρα Μπακογιάννη, καθώς η ξαφνική αδιαθεσία του «παππού», Κωνσταντίνου Μητσοτάκη δεν επέτρεψε τόσο σε εκείνη όσο και στον ¨επίτιμο¨ να Ταξιδέψουν στη Λαμία. Παρούσα όμως η γλυκύτατη και εγκυμονούσα αδελφή του, Αλεξία που παρά το συνωστισμό παρακολούθησε όλη την ορκωμοσία.
efthi

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)