Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κυνηγετικός Οδηγός: ερωτήσεις για υποψηφιους κυνηγούς

erotimatologioΣε προηγούμενη ανάρτησή μας [ΕΔΩ] είχαμε παρουσιάσει συνοπτικά το ενημερωτικό εγχειρίδιο «Κυνηγετικός Οδηγός» που εκπόνησε η Ειδική Γραμματεία Δασών του ΥΠΕΚΑ με σκοπό, εκτός των άλλων, να βοηθήσει τους νέους κυνηγούς να προετοιμαστούν κατάλληλα για τις προβλεπόμενες από την νομοθεσία εξετάσεις για την απόκτηση άδειας Θήρας.
Ο Κυνηγετικός Οδηγός για πρακτικούς λόγους χωρίζεται σε 7 κεφάλαια. Σήμερα, παρουσιάζουμε αναλυτικά το κεφάλαιο Ζ΄ «Διάφορες ερωτήσεις» όπου περιλαμβάνει 100 ερωτήσεις από το νέο ερωτηματολόγιο εξετάσεων των υποψηφίων κυνηγών. Σε κάθε ερώτηση αντιστοιχούν περισσότερες από μία επιλογές, εκ των οποίων, η σωστή εμφανίζεται με διαφορετικό χρώμα.
Να υπενθυμίσουμε ότι το ερωτηματολόγιο εξετάσεων νέων κυνηγών αποτελείται από 10 φύλλα, σε κάθε ένα εκ των οποίων έχουν συμπεριληφθεί είκοσι (20) ερωτήσεις και οι υποψήφιοι κυνηγοί, υποχρεούνται να απαντήσουν στις 20 ερωτήσεις που περιέχονται στο ένα από τα δέκα φύλλα του ερωτηματολογίου. Ο υποψήφιος θεωρείται ότι πέτυχε στις εξετάσεις, εφόσον απαντήσει σωστά σε 17 από τις 20 ερωτήσεις. Εάν ο υποψήφιος αποτύχει, μπορεί και πάλι να δώσει εξετάσεις σε επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής.
Το κεφάλαιο Ζ΄ του Κυνηγετικού Οδηγού με τις 100 ερωτήσεις – απαντήσεις μπορείτε να το δείτε [ΕΔΩ] και [ΕΔΩ]

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)