Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Απίστευτο: Ζώα που δεν έχετε ξαναδεί - ΦΩΤΟ


Olm
Olm
Το Olm κατοικεί στις σπηλιές της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης και είναι ένα από τα λίγα αμφίβια που είναι εντελώς υδρόβια. Τρώει, κοιμάται κι αναπαράγεται υποβρύχια. Ζει ολόκληρη τη ζωή του στο απόλυτο σκοτάδι, γι αυτό και το Olm δεν ανέπτυξε ποτέ μάτια ενώ διαθέτει απίστευτα ευαίσθητη ακοή και όσφρηση.


Snub Nosed Monkey
Snub%20Nosed%20Monkey
Gharials
Gharials
Irrawaddy Dolphin
Irrawaddy%20Dolphin
Αυτά τα παράξενα δελφίνια βρέθηκαν στις παράκτιες περιοχές της Νότιας και της Νοτιοανατολικής Ασίας. Αυτά τα ζώα είναι γνωστά για το διογκωμένο μέτωπό τους και το κοντό ράμφος, δίνοντάς τους μια πολύ παράξενη εμφάνιση. Υπάρχνουν μόλις 77 Irrawaddy Dolphin .

Hooded Seal
Hooded%20Seal

Οι φώκιες Hooded κατοικούν στον Βόρειο Ατλαντικό. Είναι γνωστά για την πρωτότυπη ρινική κοιλότητα που βρίσκεται στην κορυφή του κεφαλιού τους και φουσκώνει-ξεφουσκώνει καθώς κολυμπούν. Η κουκούλα φουσκώνει και όταν απειλούνται, για να προσελκύσουν αλλά αποδεικνύει και την ανώτερη θέση. Αυτά τα τεράστια ζώα μπορούν να ζηγίζουν μέχρι και 900 κιλά.


Coconut Crab
Coconut%20Crab
Το καβούρι "καρύδα" είναι το μεγαλύτερο αρθροπόδο στον κόσμο και ζυγίζει μέχρι 9 κιλά. Όπως υποδηλώνει το όνομά τους, αυτά τα καβούρια σκαρφαλώνουν στα δέντρα για να μαζέψουν καρύδες και στη συνέχεια τις σπάνε με τα ισχυρά νύχια τους.

Axolotl

 Axolotl
Bumblebee%20Bat
Οι Bumblebee είναι νυχτερίδες που ζουν σε ασβεστολιθικά σπήλαια όλη τη δυτική και τη νότια Ταϊλάνδη Βιρμανία. Είναι μόλις 1,1 ίντσες μακρύ και ζυγίζει μόλις 2 γραμμάρια. Πρόκειται για το μικρότερο θηλαστικό στον κόσμο.
.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)