Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Η Άποψη Του Γυναικολόγου Για Το Συμβάν Με Την 33χρονη Λαμιώτισσα….
Στα πλαίσια της τήρησης των αρχών της αντικειμενικής και δεοντολογικής άσκησης του δημοσιογραφικού μας λειτουργήματος, επικοινώνησαν με τον γιατρό κ…..νάκη για να ζητήσουν και την δική του άποψη.
Προηγουμένως διεκρινίζεται ότι όπως ό ίδιος μας ενημέρωσε ο συγκεκριμένος γιατρός δεν κατάγεται από την Λαμία, έχει εργαστεί επί σειρά ετών ασκώντας την ιατρική στην ειδικότητα του στην Γερμανία και επρόκειτο να αναλάβει διευθυντική θέση σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της πόλης μας.
Παράλληλα άνοιξε ιδιωτικό ιατρείο στην Λαμία και πάντα κατά τις δηλώσεις του , έχει πραγματοποιήσει εκατοντάδες γυναικολογικές επεμβάσεις.
Για το περιστατικό με την 33χρονη συμπολίτισσά μας ανέφερε ότι ό ίδιος δεν έκανε κανένα λάθος ενώ η επέμβαση βιντεοσκοπήθηκε και είναι στην διάθεση παντός έχοντος έννομο συμφέρον και φυσικά στην διάθεση της Δικαιοσύνης.
“Η πελάτης μου έφυγε από την κλινική της Αθήνας χωρίς κανένα πρόβλημα αλλά στην συνέχεια η ίδια υποβλήθηκε σε νέα εγχείρηση στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου αγνοώ τι ακριβώς συνέβη εκεί…”
Ο γυναικολόγος επισήμανε στον FM-1 ότι έχει ήδη ζητήσει την συνδρομή δικηγόρου-ποινικολόγου της Λαμίας και σε περίπτωση που διατυπωθεί οποιαδήποτε κατηγορία σε βάρος του θα κινηθεί δικαστικά εναντίον τους.
Ομως επί του παρόντος προέχει η σωτηρία της 33χρονης η οποία χτες υποβλήθηκε σε νέα χειρουργική επέμβαση προκειμένου να προετοιμασθεί για την μεταφορά της εκ νέου σε εξειδικευμένο Νοσοκομείο της Αθήνας.
Ακροατές του FM-1 εύχονται στην συμπολίτισσα μας ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στην οικογένεια της.
lamiafm1

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)