Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Λαμία: Οριστικά στο δήμο οι ιαματικές πηγές “Ψωρονερίων” για 25 χρόνια

Λαμία: Οριστικά στο δήμο οι ιαματικές πηγές Ψωρονερίων για 25 χρόνια
Πρόσφατα μεταξύ των Γρηγόρη Δούνη Διευθύνοντα Συμβούλου ΕΤΑΔ και του Γιώργου Κοτρωνιά, Δημάρχου Λαμιέων υπεγράφη η παραχώρηση των Ιαματικών πηγών Καλλιδρόμου – «Ψωρονέρια» από την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. (ΕΤΑΔ Α.Ε.)  στο Δήμο Λαμιέων για 25 χρόνια.
Η ενέργεια αυτή “επικυρώνει” ουσιαστικά την προσπάθεια των τελευταίων ετών να περάσει στα χέρι του δήμου Λαμιέων η διαχείριση των συγκεκριμένων ιαματικών πηγών με πολλαπλά οφέλη για το δήμο αλλά και τους λουόμενους.
Για την εξέλιξη αυτή όπως και για την πολιτική που αφορά τα Ιαματικά στο Δήμο,  ο Δήμαρχος Γιώργος Κοτρωνιάς μαζί με τους δύο εκπροσώπους στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ιαματικών Πηγών Ελλάδος την Αντιδήμαρχο κυρία Μαρία Ραφτοπούλου και τον Αντιδήμαρχο κύριο Δημήτρη Συλεούνη  θα πραγματοποιήσει ενημέρωση τύπου , τη Δευτέρα 18 Αυγούστου και ώρα 12.00 το μεσημέρι στο Γραφείο Δημάρχου Λαμιέων (Σκληβανιώτη 8)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)