Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για εγγραφή στις σχολές μαθητείας του ΟΑΕΔ


Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για εγγραφή στις σχολές μαθητείας του ΟΑΕΔ
 Ξεκίνησαν οι αιτήσεις προς τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) για την εισαγωγή στις Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας και στις Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΕΚ) για το σχολικό έτος 2014 - 2015.
Οι σχολές του ΟΑΕΔ παρέχουν συνολικά 4.675 θέσεις μαθητείας και κατάρτισης σε 24 ειδικότητες, με ζήτηση στην Αγορά Εργασίας.
Οι αιτήσεις υποψηφιότητας υποβάλλονται από χθες έως 18 Ιουλίου στις γραμματείες των επαγγελματικών σχολών του ΟΑΕΔ, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν μόνο όσοι έχουν γεννηθεί από το 1991 έως το 1998 και κατέχουν το λιγότερο ενδεικτικό της Α' Τάξης Επαγγελματικών Λυκείων ή Γενικών Λυκείων. Στις περιπτώσεις που υπάρξουν τμήματα στα οποία δεν θα συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός μαθητών, η υποβολή αιτήσεων υποψηφιότητας θα συνεχιστεί από τις 25 Αυγούστου έως τη συμπλήρωσή τους, ή το αργότερο μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)