Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

κ.Δένδια τι συμβαίνει στην Ασφάλεια Λαμίας;



Προς Υπουργό Προστασίας του Πολίτη
κ.Δένδια εδώ και πολύ καιρό ηγετικά ή μη στελέχη  ειτε της αστυνονικής Διεύθυνσης Στερεάς είτε της Ασφάλειας Λαμίας δείχνουν να έχουν μεταβληθεί σε υποκείμενα (!) μέσων ενημέρωσης  με το πρωτοφανές γεγονός να γίνονται ακόμη και συλλήψεις on camera!
Στην διάθεση σας μπορούμε να παρουσιάσουμε σωρεία τέτοιοιων περιστατικών τα  οποία κατά καιρούς ,προφορικώς έχουμε μεταφέρει και στον εκπρόσωπο τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς.
Τέτοια προνομιακή (;) πρακτική που αγγίζει και τα όρια της παράβασης καθήκοντος ή μη και ποινικών ευθυνών, τουλάχιστον θα πρέπει να αποτελέσει αιτία ένορκης διοικητικής εξέτασης διαφορετικά θα είστε πολιτικά συνυπεύθυνος στην πιθανή εξέλιξη εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα μιας κατά συρροή ,οποιασδήποτε μορφής μπορεί να υποθέσει κάθε πολίτης, συναλλαγής μεταξύ αστυνομικών υπαλλήλων οποιουδήποτε βαθμού ή ιεραρχικής βαθμίδας και μέσων ενημέρωσης.
Το  πρόσφατο  περιστατικό με τη σύλληψη δυο  ατόμων που φέρονται ως δράστες κλοπής αντικειμένων απο  κοιμητήρια της περιοχής αποτελεί ένα ακόμη "επεισόδιο" αυτής της διαπλοκής.
Και όχι  μόνο, σας παραθέτουμε κ.Υπουργέ την μαρτυρία θεσμικού εκπροσώπου δημοτικού διαμερίσματος του Δήμου Λαμιέων ο οποίος κατήγγειλε στην Αστυνομία την κλοπή μεταλλικών αντιεκειμένων απο  το κοιμητήριο της περιοχής ήταν αυτόπτης μάρτυς κατέθεσε στοιχεία των δραστών και έλαβε την εκπληκτική απάντηση απο την Ασφάλεια: "τους ξέρουμε είναι δυό άτομα αλλά δεν  μπορούμε να τους συλλάβουμε ,αν τους ξαναδείτε ειδοποιήστε το 100!"
Να υποτεθεί ότι  η Ασφάλεια δεν  προέβαινε στην σύλληψη των δραστών γιατί πιθανόν δεν ήταν διαθέσιμο το φωτογραφικό συνεργείο του μέσου ενημέρωσης για να απαθάνατίσει την στιγμή της σύλληψης;
κ.Υπουργέ είναι δυνατόν να γίνονται συλλήψεις κατηγορουμένων παρουσία φωτοτηλεοπτικού μέσου;
Ποιός ειδοποίησε το Μέσο Ενημέρωσης να παρίσταται και να καταγράφει την στιγμή της σύλληψης των φερομένων ως δραστών της κλοπής;
Και αν η Δικαιοσύνη αποφανθεί ότι δεν είναι αυτοί οι δράστες;
Ασχετα αν τα μέσα επιχειρούν να καλύψούν  πρόσωπα ή αριθμούς κυκλοφορίας οχημάτων όμως έχουν στην κατοχή τους τα πρωτότυπα των εικόνων με ότι  μπορεί να συνεπάγεται αυτό..
Και το σημαντικότερο ,αν οι φερόμενοι ως δράστες οπλοφορούσαν και την ώρα της σύλληψης του έκαναν χρήση όπλου δεν κινδύνευε άμεσα ο άνθρωπος που φωτογράφιζε την σκηνή; (Εκτός και  αν στον ρόλο του φωτογράφου ήταν αστυνομικός που στην συνέχεια παρέδωσε το  φωτογραφικό υλικό στο μέσο ενημέρωσης)!
Επιτέλους κ.Δένδια μπορεί η παράταξή σας και  είναι υπέρ της ιδιωτικοποίησης φορέων του δημοσίου αλλά εκτιμούμε ότι δεν περιλαμβάνουν τα σχέδια αυτά και την Ελληνική Αστυνομία.
Η αναφορά μας δεν εμπεριέχει καμιά κατηγορία κατά του συγκεκριμένου Μέσου αλλά αφορά την αστυνομία και  ορισμένα τοπικά στελέχη της.
Ιδού και τα τεκμήρια της πιθανής διαπλοκής
.






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)