Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ανακοίνωση παραίτησης υποψηφιότητας Αναστασίου Πισλή

Αγαπητοί συνδημότες,

Αποφάσισα για προσωπικούς λόγους να αποσύρω την υποψηφιότητά μου για την τοπική κοινότητα του Μώλου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό του Κώστα Παταργία. 

Παρʼ όλα αυτά και για να μη δημιουργήσω πρόβλημα στον συνδυασμό, ζήτησα από την μητέρα μου να είναι αυτή που θα με εκπροσωπήσει στον προεκλογικό αγώνα μπαίνοντας υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον κορμό των Καμένων Βούρλων, προκειμένου να εκλεγεί δήμαρχος ο Κ. Παταργιάς. Παρά τα όσα ακούγονται δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν έχω οποιοδήποτε πρόβλημα με τον Κ. Παταργιά και από το δικό μου μετερίζι θα τον στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις.

Παρʼ όλα αυτά δεν μπορώ να παραβλέψω τις αστοχίες όλων των συνδυασμών κατά τον προεκλογικό αγώνα. Είναι τουλάχιστον λυπηρό σε έναν τόπο όπως ο δικός μας η νεολαία να είναι απούσα (σε πολύ μεγάλο βαθμό).

Για το λόγο αυτό το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα πρόκειται να ηγηθώ της προσπάθειας ώστε να συσταθεί συμβούλιο νέων σε όλο το δήμο Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου, πέρα από τοπικιστικά και προσωπικά συμφέροντα και ζητώ τη στήριξη όλων. Εμείς είμαστε αυτοί που τα επόμενα χρόνια θα διοικούμε αυτό τον τόπο και είναι κάτι το οποίο το οφείλουμε τόσο σε εμάς όσο και στα παιδιά μας.

Εύχομαι έναν καλό και ηθικό προεκλογικό αγώνα σε όλους τους συνδυασμούς και καλή επιτυχία στον Κώστα Παταργιά.

Με τιμή
Αναστάσιος Χ. Πισλής πρ. υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Μώλου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)