Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Προσδιορίστηκε η εκλογική αποζημίωση και για τα σώματα ασφαλείας


Αναρτήθηκε: 16.05.2014
astynomiaΜε απόφαση που υπογράφουν οι υπουργοί Οικονομικών και Εσωτερικών προσδιορίζεται και το ποσό που θα λάβουν ως ειδική εκλογική αποζημίωση οι Υπάλληλοι του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, για την έκτακτη απασχόλησή τους κατά την προπαρασκευή και διενέργεια των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών της 18ης Μαΐου 2014 και των επαναληπτικών της 25ης Μαΐου 2014 και των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 25ης Μαΐου 2014.
Συγκεκριμένα με την ΚΥΑ που υπεγράφη εγκρίνεται η καταβολή ειδικής εκλογικής αποζημίωσης κατά το χρονικό διάστημα από 22.4.2014 έως και 25.5.2014 για την παροχή έκτακτης εκλογικής εργασίας. Το σχετικό επίδομα θα καταβληθεί σε 67.500 υπαλλήλους συνολικά, που υπηρετούν στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.  Η ειδική εκλογική αποζημίωση για τον καθένα από τους δικαιούχους θα ανέρχεται στο ποσό των 200 ευρώ για όλο το παραπάνω διάστημα παροχής της έκτακτης εκλογικής εργασίας.
Συγκεκριμένα θα καταβληθεί:
α. Στους εν ενεργεία Αξιωματικούς, Ανθυπαστυνόμους, Αρχιφύλακες, Υπαρχιφύλακες, Αστυφύλακες και Δόκιμους Υπαστυνόμους, Αρχιφύλακες Αστυφύλακες της Ελληνικής Αστυνομίας και στους προς αυτούς αντίστοιχους του Πυροσβεστικού Σώματος.
β. Στο πολιτικό προσωπικό του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη, [Κλάδων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ καθώς και στο προσωπικό αυτού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου και ορισμένου χρόνου όλων των κατηγοριών και ειδικοτήτων], πλην εκείνων που είναι αποσπασμένοι σε άλλους φορείς του Δημόσιου Τομέα.
γ. Στους εν ενεργεία Συνοριακούς Φύλακες και Εκπαιδευόμενους Συνοριακούς Φύλακες.
δ. Στους εν ενεργεία Ειδικούς Φρουρούς και Εκπαιδευόμενους Ειδικούς Φρουρούς.
στ. Στους Πυροσβέστες Πενταετούς Υποχρέωσης και Εκπαιδευόμενους Πυροσβέστες Πενταετούς Υποχρέωσης.
Επιπλέον σε 16 υπαλλήλους της Υπηρεσίας Δημοσιονομικού Ελέγχου και της Υπηρεσίας Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, θα καταβληθεί εκλογική αποζημίωση πεντακοσίων (500,00) ΕΥΡΩ και  η δαπάνη θα βαρύνει τις πιστώσεις του Ειδικού Φορέα 43-110 «Ελληνική Αστυνομία».  Δεν λαμβάνουν την ειδική εκλογική αποζημίωση όσοι δεν παρέχουν σχετικές υπηρεσίες κατά την προεκλογική περίοδο, ήτοι από 22-4-2014 έως 25-5-2014.
Αναλυτικά η Κοινή Υπουργική Απόφαση

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)